[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Incarcatoare pentru diverse modele de laptopuri



- Daca vi s-a ars vechiul incarcator de laptop sau daca l-ati pierdut atunci va trebui sa-l inlocuiti cu unul nou compatibil. 

- Daca nu mai doriti sa strangeti de fiecare data cablurile, sa carati in genta in drumul dintre casa si birou iar in final sa intindeti din nou cablurile alimentatorului de la laptop atunci ar fi mai comod sa folositi un al doilea alimentator pe care sa-l lasati tot timpul la birou / acasa. 

- Daca actualul alimentator se supraincalzeste si daca doriti sa evitati un accident atunci ar fi recomandat sa-l schimbati. Aveti posibilitatea sa il inlocuiti cu un alt model 100% compatibil, de putere mai mare, care, avand o rezerva de putere fata de alimentatorul vechi, se va incalzi mult mai putin sau chiar deloc.
 

Exista incarcatoare compatibile 100% pentru aproape orice model / marca de laptop: Dell, HP, Apple, Toshiba, Acer, Compaq, Asus, Lenovo, Panasonic, Averatec, Fujitsu Siemens, Sony Vaio, BenQ, eMachines, Gateway, Gericom, LG, Mitac, MSI, Targus, Lite On, Delta, Hitachi, IBM, Philips, Medion, Packard Bell, SHARP, Alienware, Panasonic, Samsung, Maguay, NEC, Targa, etc.

Majoritatea incarcatoarelor se pot alimenta de la priza de casa sau birou (220V curent alternativ) dar exista si modele care se alimenteaza de la priza de bricheta auto (12V curent continuu) sau chiar mixt (220V c.a & 12V c.c).

Alimentatoare pentru laptop pot fi de mai multe feluri: pentru un singur model de notebook ("dedicate") sau universale (pentru mai multe modelele de notebookuri), cu sau fara display de afisare a tensiunii, cu sau fara iesire USB de alimentare pentru smartphone sau tableta.

Pentru a gasi cel mai potrivit alimentator pentru laptopul dvs. trebuie sa cunoasteti ori modelul exact al laptopului (denumirea completa) ori tensiunea (V) si curentul de alimentare (A) sau puterea (W). Acestea sunt mentionate fie pe eticheta de pe "burta" laptopului fie pe eticheta alimentatorului original. Daca aveti la indemana si alimentatorul original / vechi atunci puteti sa gasiti alimentatorul compatibil citind eticheta unde scrie numele modelului ("Model ...", "P/N ...", etc) si caracteristicile parametrilor de alimentare ("Output ...")

Daca doriti  mai multe detalii atunci va rog sa trimiteti un email la alimentatoarelaptop@yahoo.com  precizand ce model de alimentator de laptop va intereseaza. De asemenea puteti suna la unul dintre numerele 0760-867.l69 sau 0725-27l.084 . Daca nu primiti raspuns la email in maxim 2 zile atunci probabil ca mailul dvs. nu a ajuns la destinatar. Rog in acest caz sa sunati.  

 

Detalii suplimentare vi se vor trimite numai la cerere. Daca nu va intereseaza continutul acestui mesaj va rog sa dati un reply mentionand  " Nu ma intereseaza ". Acesta este un mesaj de tip informativ, fara niciun caracter comercial.