[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Alimentatoare pentru laptop, discuri blanc, baterii si acumulatori uzuali,localizatoare GPS, carcase pentru CD / DVD / BDBuna ziua
Daca va intereseaza urmatoarele produse atunci va rog sa dati un reply si sa mentionati ce detalii ati dori sa vi se transmita pentru acele produse.

1.- discuri blanc (CD, DVD, DVD, BluRay 25/50 GB) normale, inkjet printabile, light scribe
2.- carcase, mape si plicuri pentru CD/DVD/BluRay
3.- baterii super heavy duty si alcaline tip R3/AAA sau 9V/6F21
4.- acumulatori Ni-MH sau Ready to Use (Always Ready) tip R3/AAA, R6/AA, R14/C, R20/D, 9V/6F22
5.- mouse si tastatura USB sau PS/2; pentru mousi exista mai multe culori disponibile
6.- localizatoare GPS si servicii de localizare in timp real (inclusiv rapoarte)
7.- alimentatoare (incarcatoare) pentru orice model si orice marca de laptop
Daca cautati un anumit alimentator de laptop atunci va rog sa precizati ce model de laptop aveti si ce tensiunea si curent de alimentare necesita (datele complete sunt inscrise pe eticheta lipita pe burta laptopului).
Exista alimentatoare de acasa si birou (220V curent alrenativ) sau de maisna (12V curent continuu de la bricheta auto) sau mixte. De asemenea exista si alimentatoare universale (pot alimenta mai multe modele de laptopuri)

Daca doriti atunci va rog sa trimiteti un email la wwwminiprice@postino.ro .
Pentru detalii puteti suna la unul dintre numerele de telefon 076-0867l69 sau 072-527l084 . Daca nu primiti raspuns la email in maxim 2 zile atunci probabil ca mailul dvs nu a ajuns la destinatar. Rog in acest caz sa sunati la numerele mentionate mai sus.  

...................................................................................... 
Detalii suplimentare se vor trimite numai la cerere. Daca nu va intereseaza continutul acestui mesaj va rog sa-l ignorati sau sa dati reply cu subiectul <<Nu ma intereseaza>>. Acesta este un mesaj de tip informativ fara caracter comercial.